Suuret ja pienet remontit ammattitaidolla

 AKS-Rakennus Oy

Yhteystiedot

Kodin, mökkien ja toimitilojen remontit

Teemme ammattitaidolla kodin, vapaa-ajan asuntojen ja toimitilojen monenlaiset remontit ja saneeraustyöt Lapin ja Kuusamon alueella. Teemme sekä pieniä että suurempia remontteja sisällä ja ulkona. Asiakkainamme ovat sekä yksityishenkilöt että yritykset. Remontoimme mm. vapaa-ajan asuntoja, omakotitaloja ja toimitiloja. 

 

Kaikki remontit teemme yhtä huolellisesti ja luotettavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Remontit teemme yleensä avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun. Hoidamme myös mahdolliset purkutyöt ja hankimme tarvittavat materiaalit. Teemme yhteistyötä seudun muiden rakennusalan yritysten kanssa, joten asiakas saa kauttamme myös sähkö- ja putkityöt.

 

Remontti kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi, sillä silloin työt varmasti valmistuvat ja työnjälki on laadukas ja kestävä. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen työhömme vielä vuosien jälkeenkin.

Pyydä tarjous

Kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.